Διαμονη

Οι Scandia Villas προσφέρουν πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες & επιλογές διαμονής στους επισκέπτες του. Όλες οι μεζονέτες και τα διαμερίσματα μας είναι εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες παροχές για να σας εξασφαλίσουν μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Το φιλικό προσωπικό μας θα εξασφαλίσει ότι η διαμονή σας μαζί μας είναι θα χαλαρωτική και ευχάριστη!

Μεζονέτες

Μεζονέτες

Οι μεζονέτες προσφέρουν έναν άνετο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει απο 4 έως 6 άτομα. Το πρώτο επίπεδο όπου βρίσκεται και ο χώρος του σαλονιού υπάρχει καναπές που γίνεται κρεβάτι, τραπέζι φαγητού καθώς και χωριστό wc. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια εκ τον οποίον το ένα διαθέτει διπλό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα τύπου memory, καθρέπτη και ντουλάπα και το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια. Στον επάνω όροφο υπάρχει και μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα. Οι μεζονέτες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και επιπλωμένο μπαλκόνι για στιγμές χαλάρωσης.

Έως 4+2 άτομα
Θέα κήπο
Εγγύηση καλύτερης τιμής

περισσότερα...

Διαμερίσματα

Διαμερίσματα

Τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου είναι κατάλληλα για να φιλοξενήσουν μια οικογένεια 4 ατόμων. Στο ξεχωριστό υπνοδωμάτιο διαθέτουν διπλό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα τύπου memory, καθρέπτη και ντουλάπα. Στο χώρο του σαλονιού υπάρχει καναπές που γίνεται κρεβάτι, τραπέζι φαγητού και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Τα διαμερίσματα διαθέτουν μπάνιο, και επιπλωμένο μπαλκόνι για στιγμές χαλάρωσης.

Έως 2+2 άτομα
Θέα κήπος
Εγγύηση καλύτερης τιμής

περισσότερα...